Markies De Béthune

17 km

Startpunt

Parkeerplaats Maarsseveense Plassen
nabij Oudedijk 58
3612 AC Tienhoven

coördinaten: N52.14810 E5.08316

Introductie

De kanoroute Markies De Béthune brengt u over de oude Vecht, de grote plassen en kleine petgaten, met veel onverwacht mooie natuur. De route heeft bijna overal kanosteigers, mooie rustplaatsen en zelfs horeca. Aan het einde van de tocht komt u in een stukje prachtige natuur, hier zult u wel een beetje moeten dwalen om de juiste doorvaarten te vinden. De route is in elk jaargetijde te varen.

Praktische informatie

U parkeert op het grote parkeerterrein van het recreatieschap van de Maarsseveense Plassen. In de hoek, richting het nieuwe gebouw van SpaSereen, is een pad naar de kanosteiger.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"