Zuid-Hollandse Polders

19 km

Startpunt

Zwembad Natuurlijk De Loete
Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht

coördinaten: N51.99460 E4.78221

Introductie

Deze wandeling in de Krimpenerwaard voert u van Haastrecht via Hekendorp naar Oudewater en langs een andere weg weer terug. De route maakt gebruik van kilometerslange gras- en halfverharde paden, er zijn enkele verharde stukken. U kunt genieten van mooie uitzichten over de Zuid-Hollandse polders met vooral in het voorjaar kans op het spotten van veel (weide)vogels.

Praktische informatie

Parkeren kan op het gratis parkeerterrein tegenover de brug bij het zwembad. Even verderop naast het zwembad bevindt zich nog een gratis parkeerterrein. De route is bereikbaar per bus, uitstaphalte Haastrecht Bredeweg. De halte ligt circa 350m van het startpunt.
Er is horeca onderweg. In Hekendorp vindt u Uitspanning Goejanverwelle.
Klik voor de openingstijden op de link. In het centrum van Oudewater vindt u verschillende horecazaken.

De graspaden kunnen na veel regen modderig zijn. Daarnaast kunnen gedeelten van de tiendweg flink overwoekerd zijn. Een lange broek wordt geadviseerd. Honden mogen mee, maar u loopt wel kans dat u de hond hier en daar over een hek moet tillen.
Met dank aan de routemaker(s) Angeline Boef en aan de controleur(s) Paul Pilgram.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"