Molenwereld

20 km

Startpunt

Kanoverhuur De Krom
Oosteinde 1
2969 AS Oud-Alblas

coördinaten: N51.86188 E4.73410

Introductie

Molenwereld is een culturele tocht langs een monument dat op de Wereld-erfgoedlijst staat van de Unesco. De kabbelende Alblas brengt u via mooi aan het water gelegen huizen en boerderijen naar de Kinderdijk. Dit uitstapje betekent dat u zelden alleen bent en ongetwijfeld door een buitenlander op de 'kiek' gezet zult worden. Indien u met meer autos bent is er een mooi altenatief eindpunt mogelijk. De tocht is in elk jaargetijde te varen, Horeca en openbare toiletten bij de eerste overdraagplaats.

Praktische informatie

Eigen kanobezitters parkeren hun auto op de carpoolplaats aov de Boerenbond aan de zuidkant van de brug over de Alblas van de N482. Voor de bushalte is een officieuze instapplek.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"