Wamberg en Wetering

14 km

Startpunt

Landgoed De Wamberg
Wamberg 8
5258 SM Berlicum

coördinaten: N51.69581 E5.36995

Introductie

Met een start op Landgoed De Wamberg bent u direct in de juiste sfeer voor een mooie bosrijke en tevens waterrijke wandeling. Voor dat laatste accent zorgen Groote Wetering, Kleine Wetering en Wambergsche Beek.
Horeca is aanwezig. Na ongeveer 8,5km komt u bij Partycentrum De Hooghei en na een kleine 10km bij Pannenkoekenhuis Pimpernel, beide met een groot terras. Informeer vooraf naar de openingstijden.
Met dank aan de routemaker(s) Louis van de Wiel en aan de controleur(s) Niek Sanders.

13 reacties

27 april 2024   

foto
Reactie
Mooie wandeling over het landgoed Wamberg.
Door Niek Sanders

30 januari 2022   

Reactie
Vandaag deze hele mooie tocht gelopen. Heel afwisselend, lekker zonnetje erbij. Genoten vandaag. Wij willen de routemaker en de controleur hiervoor bedanken.
Door Familie Arts

6 april 2020   

foto
Reactie
Nu eens gelopen met mooi weer en veel zon! Mooie afwisseling van Landgoed Wamberg, Kleine en grote Wetering (beken) en vergezichten. Afwisseling bos en akkerland. Aanrader!
Door EvertJan

13 februari 2020   

Reactie
Wij liepen hem nat, modderig en met kale bomen. Verrassende route met veel verschillende landschappen, beekdalen, bos en landbouw. In de zomer vast mooier in het groen. Aanrader om vaker te lopen. Met dank aan poolleider Rien.
Door EvertJan

8 april 2018   

Reactie
Leuke route! Misschien door de eerdere route reacties iets te hoge verwachtingen gehad. Een deel van de route gaat over fietspaden, die gelukkig zelfs op een mooie zondag redelijk rustig zijn. Erg gezellig terras bij Pannenkoekenhuis Pimpernel.
Door Jan en Angela

15 juli 2017   

foto
Reactie
De hele route gedaan in 3,5 uur. Prachtig. Afwisselend landschap en route goed beschreven. Smalle paadjes alleen te doen met lange broek vanwege bramen en brandnetels. Leuke pauzeplek Pimpernel. In alle jaargetijden aantrekkelijk.
Door Liesbeth en Freek

5 juni 2017   

foto
Reactie
Wat een mooie en gevarieerde route om te lopen. Leuke paadjes waar veel te zien en te horen is. Echt een aanrader.
Door Patrick van Kempen

19 februari 2017   

foto
Reactie
Genoten! Ondanks de lichte regen onderweg was dit een heerlijke, afwisselende wandeling met een lekkere lunch bij de Hooghei.
Door Ria, Nico en Yvonne

14 januari 2017   

Reactie
Heel knap gevonden gevarieerde paadjes, waardoor we zo goed als geen asfalt hebben gezien. Een mooie wandeling zo dicht bij huis.
De uitbater van de Hooghei opende zijn deuren op ons verzoek een half uur eerder. Top!
Door Ans de Bijl

8 oktober 2016   

foto
Reactie
Mooie en erg afwisselende route. Lekker contrast tussen bochtige bospaden en open akkerland met strakke waterlopen. Landgoed De Wamberg nooit eerder geweest. Prachtig. Pimpernel en kamelenmelkerij leuke toetjes op de terugweg.
Door Liesbeth en Freek

13 april 2016   

foto
Reactie
Prachtige wandeling in een voor ons nog onbekende omgeving. Heel verrassend dus. Onderweg van een heerlijke lunch genoten bij de Hooghei.
Door Noud en Thea

1 april 2016   

foto
Reactie
Mooie afwisselende wandeling. Een aanrader!
Door Toine en Elly

9 oktober 2015   

Reactie
Bossen, velden, vennetjes, oude boerderijen en leuke paadjes door een afwisselend Brabants landschap.
Door Loes en Theo van den Dool

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"