Naar de Molen in Nieuwkuijk

wandelroute - 14 km of 17 km

De route start bij Giersbergen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen maar bestrijkt een heel ander landschap. U gaat langs bossen, water, oude dijkjes en polders. Door de aard van de ondergrond is dit een route die ook zeer goed is te lopen in natte periodes. Toch bestaat circa driekwart van de route uit zandpad. Onderweg kunt u genieten van een versnapering in de bijzonder pittoreske Emmamolen, gelegen aan de rand van Nieuwkuijk. In de molen kunt u ook meel en koekjes kopen, misschien iets wat u liever op de terugweg na de wandeling doet. Kijk voor openingstijden even van tevoren op www.emmamolen.nl.
Honden (aangelijnd) zijn in principe toegestaan op de route. Maar reken erop dat bij goed fietsweer het op (zon)dagen druk kan zijn met fietsers op enkele gedeeltes van de route.

Startpunt Naar de Molen in Nieuwkuijk

Herberg de Drie Linden
Giersbergen 8
5151 RG Drunen

coördinaten: N51.65680 E5.15207
Met dank aan de routemaker(s) Angela Roovers en aan de controleur(s) Niek Sanders.

6 reacties

18 oktober 2022   

foto
Reactie
Prachtige herfstwandeling met mooie kleuren in het landschap. Mooi landschap. Wandeling met wel veel rechte stukken. Wel zeer afwisselend.
Door Peter Kraaijkamp

11 oktober 2022   

foto
Reactie
Mooie herfstwandeling door een afwisselend gebied.
Door Niek Sanders

6 januari 2022   

foto
Reactie
Op een zonnige winterdag hebben we deze afwisselende route gelopen. Deze wandeling biedt een mooie verscheidenheid aan vergezichten in het polderlandschap afgewisseld met bospaadjes.
Door Bart van Eggelen

23 augustus 2020   

Reactie
Leuke route. Je loopt veel door agrarisch gebied, wat soms mooie vergezichten oplevert. Ook mooiste paden door bossen en langs kanaal.
Door Harold

20 januari 2019   

foto
Reactie
Misschien niet de mooiste route maar wel een hele aangename route. Brede goed begaanbare paden en nagenoeg de gehele route een heerlijk weids uitzicht.
Door Wim Groot Kormelink

9 mei 2017   

foto
Reactie
Veel lange paden. Je kunt ook vaker onderlangs de drukke fietsdijken wandelen. Mooi natuurgebied Baardwijkse Overlaat. Geschikte route voor training vierdaagse Nijmegen. Vrij eentonig platteland en bosgebied. Leuke kanaalroute. Mooi weer.
Door Liesbeth en Freek

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"