Zuivelmand

34 km

Startpunt

Zuivelboerderij De Kern
Overstortweg 7
5151 AD Drunen

coördinaten: N51.68545 E5.11024

Introductie

De Zuivelmand is een prachtige route, vol natuur en cultuur.
U fietst over verschillende dijkjes en kunt genieten van het weidse uitzicht zonder de natuur te verstoren. Tevens komt u door het oude vestingstadje Heusden, waar u zich terug in de tijd waant tussen de prachtige gerestaureerde gebouwen uit de tijd van de hertog van Brabant. Onderweg zijn er voldoende terrasjes om de benen te strekken.

Praktische informatie

U kunt parkeren bij zuivelboerderij De Kern tijdens openingstijden (www.zuivelboerderijdekern.nl), anders in de berm langs de weg. Tijdens een bezoek aan het winkeltje kunt u kennis maken met de produkten van de Duinboeren en de zuivelmand waaraan deze route zijn naam te danken heeft.
Met dank aan de routemaker(s) Martin van Briemen en Karin Verbeek en aan de controleur(s) Karin Verbeek en Martin van Briemen.

2 reacties

6 augustus 2019   

Reactie
Hele mooie route. In Heusden heerlijk op terras wat gegeten en gedronken, daarna de route vervolgd. 👍🏻
Door Hetty

5 mei 2018   

foto
Reactie
Dacht ik alle dijken en wielen in deze omgeving wel te hebben gezien, verrast DMR mij met nóg meer dijken en wielen. Over soms erg hoge oude zeedijken doorkruis ik het landschap en stuit ik op de waterwerken van de indrukwekkende Zuiderwaterlinie.
Door Ton van Leest

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"