De Tulp van Zeewolde

24 km

Startpunt

Strand Zeewolde
Woldstrand
3892 Zeewolde

coördinaten: N52.32524 E5.54923

Introductie

Deze kanotocht brengt u via de haven van Zeewolde en langs het tulpeneiland naar sluis De Spieghel, waar u een hoogteverschil van maar liefst 5 meter overbrugt. Via nieuwe woonwijken van Zeewolde komt u in het Horsterwold, een groot loofbomenbos. De route brengt u weer terug naar Zeewolde, waar u drie keer moet overdragen. Het eindpunt is bij de sporthal. U zult daarna, te voet, de auto moeten ophalen, een wandeling van 1km.

Praktische informatie

Let op: de route kan alleen gevaren worden van april tot oktober; controleer de openingstijden van sluis De Spieghel te Zeewolde.

In het Horsterwold ligt camping de Parel, alleen in het seizoen.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"