Rond de Woudse Polder

kanoroute - 20 km

Rond de Woudse Polder is een polderrijke tocht die voert langs kassen en weidevelden, maar ook door oude plaatsjes en de stad Delft. Daar passeert u het nieuwe station en vaart u door de oude grachten. Het is een kanotocht die in elk jaar getijde te varen is en een overdraging heeft bij een te lage brug.

Praktische informatie

TOP Wateringen is de parkeerplaats schuin tegenover het eetcafé. De kanotocht begint bij de steiger voor Eetcafé de Bonte Haas.
Onderweg passeert u een horecagelegenheid.

Startpunt Rond de Woudse Polder

TOP Wateringen
Dorpskade 79
2291 HP Wateringen

coördinaten: N52.01090 E4.29811
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"