Rond Oud-Bodegraven

12 km of 22 km

Startpunt

Wind Surf Club Reeuwijk
Reeuwijksehoutwal 2
2811 NW Reeuwijk

coördinaten: N52.05662 E4.73989

Introductie

Deze kanoroute volgt voor een gedeelte de gerenoveerde (2019) Oude Dorpenroute van het Waterschap. U vaart door het Groene Hart, langs weilanden en buurschappen. Over hoog liggende sloten, vaarten en oude riviertjes. U passeert vele lage bruggen, een enkele door puntjehangen te passeren, of via kanosteigers. U doorkruist het drukke wegenknooppunt A12 met de N11, met zelfs een kanosteiger bij McDonald's, en u kunt bij een fort van de Hollandse Waterlinie komen.

Praktische informatie

Kies het achterste parkeerterrein, bij de surfschool. Parkeer aan de rechterzijde tegen het bosje; hier vindt u een kanosteiger.

Er zijn drie overdragingen noodzakelijk, waarvan twee met een overtoom. Bij de volledige route krijgt u twee keer dezelfde makkelijke overdraging erbij.

De beschutte route is in elk jaargetijde te bevaren.

Indien u de complete route vaart wordt u in Bodegraven, tegen betaling, geschut.
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Carla Stigter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"