Tuin van Bezinning

15 km

Startpunt

Huis 't Velde
Rijksstraatweg 127
7231 AD Warnsveld

coördinaten: N52.14500 E6.24292

Introductie

Deze rondwandeling in de directe omgeving van het dorp Warnsveld gaat over diverse landgoederen, zoals ’t Poppink, ’t Velde -waar u de Tuin van Bezinning kunt bezoeken- en De Voorst. U loopt door bossen, langs akkers, weilanden en langs de oevers van de Berkel, waar veel watervogels vertoeven. In deze buurt zijn meer wandelingen, misschien bent u hier al eens geweest. U zult zien dat deze route toch weer nieuwe paden bevat en een andere kijk op de omgeving biedt.

Praktische informatie

Om te parkeren volgt u de bordjes 'P Politieacademie'. De parkeerplaats is tegenover de Tuin van Bezinning.
De route is bereikbaar per bus; stap uit bij halte Eefde, de Uitrusting.
Langs de route is geen horeca. Bij het Shell-station is koffie verkrijgbaar.
De Tuin van Bezinning, zie weetje onder nummer 1, is vrij toegankelijk en de moeite waard om overheen te wandelen. Er is een toilet aanwezig.
De oevers van de Berkel kunnen drassig zijn, waterdichte schoenen worden aanbevolen.
Met dank aan de routemaker(s) Marianne Persoon en aan de controleur(s) Ad van Heuven.

4 reacties

28 februari 2024   

foto
Reactie
In het prettige gezelschap van de de routemaakster zelf, deze wandeling weer gelopen. In de winter is het anders, omdat de bomen kaal zijn. Wandeling langs water, door parkbossen en de stadsrand van Warnsveld. Bloeiende rododendron Christmas Cheer (foto).
Door Ad van Heuven

14 november 2021   

foto
Reactie
Gevarieerde route over landgoederen, door bos en langs de Berkel. Je komt op plekken waar andere routes niet komen, dat maakt het extra leuk. Op deze mooie herfstdag was het genieten van de herfstkleuren.
Door Janneke

9 december 2020   

Reactie
Een mooie route, met leuke afwisselende paadjes, mystiek door de mist van die dag. Prachtige landgoederen en leuk pad vlak langs de Berkel (wel heel modderig en kapot gereden door mountainbikers). In ieder seizoen is deze wandeling de moeite waard!
Door Anne-Marie

6 november 2020   

foto
Reactie
Een schitterende wandeling langs prachtige landhuizen en mooie stukjes bij de Berkel. Door weids land en bossen gelopen, die erg mooi getooid waren met herfstkleuren. Prachtig weer. Een echte aanrader!!
Door Jan en Willy ter Haar

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"