Snelrewaardronde

kanoroute - 19 km

Snelrewaardronde is een landelijke tocht voor de eigen kanobezitter die via vaarten en riviertjes langs oude stadjes en buurtschappen leidt. Er is een oelfbedieningssluis in Oudewater en in Montfoort een sluis met overdraagplaats, maar door dit punt te gebruiken als instapplaats vermijdt u het overdragen Hun historische kernen nodigen uit om even langer te blijven. Bij het startpunt en onderweg is horeca.

Praktische informatie

Tip: parkeer uw auto niet bij het sluisje (maximaal 2 uur toegestaan) maar aan de overkant van de doorgaande weg op Hofdijk.
U kunt ook instappen in Linschoten, bij de rotonde ligt een nieuwe parkeerplaats, bij het witte bruggetje ligt een kanosteiger. Dit heeft alleen zin vanaf 15 april t/m 15 oktober, dan wordt het sluisje in Montfoort bediend, zodat u daar geen extra overdraging heeft.

Startpunt Snelrewaardronde

Kanosteiger Montfoort
Onder de Boompjes
3417 HE Montfoort

coördinaten: N52.04580 E4.94798
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Carla Stigter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"