Tussen Geul en Gulp

wandelroute - 18 km

Het mooie Limburgse heuvelland tussen twee kleine, pittoreske riviertjes vormt het decor voor deze, door zijn hoogteverschillen, pittige gps-wandeling. U gaat door bossen en velden via de karakteristieke draaihekjes die elk ander verkeer buitensluiten. Deels gaat de wandeling over glooiende, rustige landweggetjes.

Praktische informatie

Let op: deze tocht kan alleen met een gps-apparaat of -app gevolgd worden. Er is geen routebeschrijving.

Zie op Geulhof voor de openingstijden van het startpunt. Niet lang na de start worden wandelaars voor koffie uitgenodigd bij het clubhuis van de golfbaan.
Ook in Heijenrath vindt u horeca: Hotel-Restaurant Gerardushoeve.

Startpunt Tussen Geul en Gulp

Geulhof
Eperweg 11
6281 NA Mechelen

coördinaten: N50.79250 E5.91818
Met dank aan de routemaker(s) Ron Koopmans en aan de controleur(s) Paul Pilgram.

1 reactie

13 april 2017   

foto
Reactie
Prachtige vergezichten, de bosranden toonden alle kleuren groen en wit. Leuke vakwerkhuizen, maar weinig van de Geul en Gulp te zien. Lange paden maakten de route soms saai. Veel asfalt, soms zelfs druk.
Door Jannie en Henk

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"