Rond Belt-Schutsloot

kanoroute - 15 km

In het mooie natuurgebied De Wieden leidt deze route door de eenzame natuur, langs de oevers van de meren en door een oude watersportdorpje. In het dorpje is horeca, onderweg zijn niet veel geschikte pauzeplekken. De tocht is beschut, maar met noordenwind kan het op de meren lastig varen zijn. U kunt de route gemakkelijk uitbreiden door onbekende kreekjes te verkennen.
In het voorjaar (tot en met april/mei) als het riet nog laag staat is het genieten van mooie vergezichten.

Praktische informatie

Kano’s zijn te huur bij camping Kleine Belterwijde, Vaste Belterweg 3, 8066 PT Belt-Schutsloot. De verhuurder wijst u de weg naar het begin van de route.

Startpunt Rond Belt-Schutsloot

Loswal Belt-Schutsloot
Belterweg kruising Kerklaan
8966 PX Belt-Schutsloot

coördinaten: N52.66920 E6.06360
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) Coby Nell.

2 reacties

22 april 2019   

foto
Reactie
Afwisselende vaartocht langs rietvelden en open water. Op een zonnige tweede Paasdag dit keer een tweepersoons kano gehuurd in BeltSchutsloot zodat ook onze hond een dagje mee kon varen.
Door Coby Nell

24 juli 2018   

Reactie
Prachtig afwisselende tocht. Zelfs in het hoogseizoen weinig mensen tegengekomen. Dank aan de routemaker. We hebben erg genoten.
Door Willie van Dijk

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"