Groene Strand

31 km

Startpunt

P Natuurmonumenten Waterbos
Duinen 7
3235 CB Rockanje

coördinaten: N51.87930 E4.05299

Introductie

Groene Strand is een gevarieerde fietstocht op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten. De route leidt u langs indrukwekkende Voornse polders, de groene oevers van de Brielse Maas en het Groene Strand aan het Oostvoornse Meer. Ook komt u door het gezellige vestingstadje Brielle en het natuurgebied Voornes Duin; een internationaal vogelgebied.

Praktische informatie

De gratis parkeerplaats van Natuurmonumenten vindt u circa 100m vóór de slagboom van camping Waterbos aan de linkerkant (Duinen 7-11). Voor de navigatie kan het handig zijn om het adres van de camping in te voeren: Duinrand 11, 3235CC, Rockanje. Dit is een doodlopende weg.

In de historische stadjes onderweg zijn horecagelegenheden.
Met dank aan de routemaker(s) Ab van Ommen en aan de controleur(s) Fieke Krikhaar.

2 reacties

3 augustus 2022   

foto
Reactie
Heel fijne route die je langs alle typen landschappen van Voorne-Putten leidt, we hebben ook regelmatig gezwommen, dat kan hier op veel plekken!
Door Josephine en Pieter

7 december 2019   

Reactie
Aardige route langs de groene randen van het eiland, maar niet verrassend. Wij fietsten de route in de winter, maar ik verwacht dat het een zeer drukke route is in de zomer, met name de winkelstraat in Brielle.
Door Annemieke

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"