Rondje Sandfirden

kanoroute - 20 km of 21 km

Rondje Sandfirden is een verrassende, klunen-vrije tocht over sloten en meren in het hart van het Friese Plassengebied. Vanuit het gezellige drukke watersportcentrum Heeg vaart u direct de rust tegemoet. De tocht voert over beschutte sloten en open plassen. Staande op een polderdijkje heeft u fraaie vergezichten over het vlakke open landschap. In het begin van de zomer zult u veel weidevogels zien en horen.

Praktische informatie

Doordat de tocht geen hoofdwater volgt en soms over alleen voor kano's toegankelijk water leidt, zal het in elk jaargetijde rustig zijn.

Startpunt Rondje Sandfirden

Stayokay Heeg
't Eilan 65
8621 CT Heeg

coördinaten: N52.96729 E5.61020
Met dank aan de routemaker(s) Karst Quast en aan de controleur(s) N. N..

1 reactie

28 juli 2021   

foto
Reactie
Door wind en regen deze prachtige tocht gevaren, zomer 2021. Een afwisseling van doorvaarten, groot water en (beperkt) bebouwing. Op de route verschillende kanonsteigers, handig voor rustieke pauzes.
Door Coby Nell

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"