Paddenstoelen en Duinwallen

wandelroute - 6 km

Deze fraaie wandeling in de omgeving van Burgh-Haamstede begint en eindigt in het Gadrabos. In het bos leven reeën en damherten en in de herfst zijn er veel paddenstoelen te bewonderen. Het bos wordt daarom ook wel het paddenstoelenbos genoemd. Tijdens de rest van de wandeling maakt u kennis met het prachtige duingebied en krijgt u een indruk van de leefwereld van de huidige (nieuwe) bewoners.

Praktische informatie

De gratis parkeerplaats ligt aan het einde links van de Vroonweg, voor de afsluiting van de oude verkeersweg.
Voordat u op de terugweg het Gadrabos weer inloopt, komt u langs Recreatiepark ´t Lapje. Kijk voor de wisselende openingstijden op de website.
Honden zijn toegestaan en mogen in het eerste deel van de wandeling (in het voorbos) los lopen.

Startpunt Paddenstoelen en Duinwallen

Parkeerplaats Gadra Bos
Vroonweg 3
4328 ET Burgh-Haamstede

coördinaten: N51.71050 E3.74267
Met dank aan de routemaker(s) Ineke Visser en aan de controleur(s) Ellen Koppendraaier en Ruud Koppendraaier.

4 reacties

15 november 2018   

Reactie
Een mooie korte route. Alleen het eerste stukje door de bebouwing vonden we wat minder, maar dat kan waarschijnlijk niet anders. Ook al is het nu wel volop herfst, wij hebben ook geen paddenstoelen gezien. Ook nog 2 geocaches gevonden.
Door Annemarie en Ko Pluijmers

20 maart 2017   

foto
Reactie
Leuke korte route. Prima natuur; rond deze tijd een overvloed aan bloeiende narcissen. Geluk aanwezig klopt wel. Geen ree of hert gezien maar wel veel sporen. Opvallend is ook de grillige groei van eikenbomen.
Door Maria en Ger de Werdt en labrador Joep

1 maart 2017   

Reactie
Het was een heerlijke wandeling, makkelijk te doen. Je ziet eigenlijk van alles, mooi natuurschoon, veel vogels en zelfs wat pony's en een impressie van de wijk met zijn prachtige huizen, kortom een mooie omgeving waar heerlijk kan worden gewandeld.
Door Marianne Stobbe

14 maart 2016   

foto
Reactie
Ben je in de buurt dan is dit een aardige rondwandeling. Op dit moment geen paddenstoelen maar hier en daar talloze sneeuwklokjes tussen de bomen!
Door Mirjam

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"