Verrassend fotoboek over Noord-Brabant

Verrassend Brabant, onder deze titel is in november een prachtig boek verschenen over de provincie Noord-Brabant. Een kijkboek met schitterende foto's maar ook een wandelboek. Wij zijn er trots op dat wij aan dit boek een bijdrage hebben mogen leveren: in het boek zijn acht wandelingen van De Mooiste Routes opgenomen.
Verrassend Brabant is een prachtig boek om zelf te houden, maar ook een schitterend cadeau.

Over het boek
Verrassend Brabant
is een fraai kijkboek dat door het grote formaat en prachtige vormgeving wellicht het mooiste fotoboek over Brabant mag worden genoemd. De foto's van landschappen, natuur, kerken en kapelletjes, watermolens en oude fabrieken, van dorpen en gehuchten tot grote steden, geven zo’n breed beeld van de provincie dat er voor iedereen wel herkenningspunten instaan. Het beeld vertelt in feite een verhaal en door de composities van de pagina’s ontstaat een unieke sfeer. Alsof de lezer van het boek erbij staat. Wandel mee met het fotografisch oog over de besneeuwde Maasdijk richting Haarsteeg of ga door de hurken om de palen op de grafheuvels op de Regte Heide anders te ervaren. Leun even tegen een van de 13 rode beuken op de Westrik of ruik de herfst na een warme zomer in Breda.
Verrassend Brabant bevat ook acht wandelroutes die uitgewerkt zijn met prachtige kaarten en foto’s. Deze wandelingen zijn geselecteerd uit het aanbod van De Mooiste Routes.

Aanbieding voor liefhebbers van De Mooiste Routes
Voor alle liefhebbers van De Mooiste Routes hebben wij een fantastisch aanbod. Je kunt nu het boek aanschaffen en daarbij een jaarabonnement op De Mooiste Routes nemen voor slechts € 34,95 (inclusief verzendkosten). Dat is een korting van maar liefst € 8,50!
Ben je al abonnee, dan verlengen we je abonnement met een jaar.

Klik door naar onze abonnementenpagina en meld je aan. Kies voor het combinatieabonnement. Na betaling via iDeal kun je meteen een mooie route uitzoeken. Het boek wordt je zo snel mogelijk  toegestuurd.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Omslag Verrassend NB.jpg


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"