Je hebt toegang tot de routeselectie:

Toegangscode voor de route(s)

Uw e-mailadres zullen wij uitsluitend gebruiken om u eenmalig een aanbod te doen om abonnee te worden van De Mooiste Routes.

Eropuit in de Weerribben

De Weerribben maken onderdeel uit van Nationaal Park Weerribben-Wieden, in de kop van Overijssel. De Weerribben zijn ontstaan door het afgraven van turf. Je vindt hier open water, oprukkende oeverbegroeiing en dichtgroeiend water, drijftillen, rietlanden, moerasbos en voedselarm grasland. De streek nodigt uit om te wandelen, te fietsen of te kanoën.

Gratis Routes

Ga eropuit en ontdek deze schitterende omgeving. Met de code die vermeld is in het julinummer van VLOT heb je gratis toegang tot een wandelroute, een fietstocht en een kanoroute. T/m 15 augustus 2017 kun je de routes gratis downloaden.

Word abonnee

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement. Ik word abonnee!


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"