Wandelroute van het jaar 2015

De wandelroute Veluws Beekdal is door De Mooiste Routes uitgeroepen tot Wandelroute van het Jaar 2015. Deze wandeltocht voert je vanaf Elspeet door een prachtig gebied met een rijke geschiedenis en een schat aan natuurschoon. Je wandelt over de heide, door bossen en langs beken. Ook kom je over het fraaie landgoed Staverden. Het is een vrij lange tocht, maar onderweg kun je pauzeren bij prima horeca. En na afloop kun je in Elspeet nog even lekker nagenieten op een gezellig terras.

De mogelijkheid om de routebeschrijving van deze wandelroute ter kennismaking met De Mooiste Routes gratis te downloaden is inmiddels vervallen.
Geïnteresseerd in De Mooiste Routes? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief. Of neem een abonnement. Als abonnee heb je voor slechts € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!

Eslpeet2.jpg

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

word abonnee!

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!

Ik word abonnee

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste routes? Van de wandelpools en van de workshops? Mis niets en schijf je in voor onze digitale nieuwsbrief.

Inschrijven


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"