Wandelroute van het Jaar

De Mooiste Routes heeft wandeling Bruggelen van routemaker Henk Kreeft verkozen tot Wandelroute van het jaar 2021. De tocht start bij Ugchelen, ten zuiden van Apeldoorn, en loopt door een prachtig bosrijk gebied. Je komt langs oude sprengen, over kleine heideveldjes en over de rug van een voormalig stuifduin. Ook passeer je  enkele bijzondere Noorse huizen en je kunt een blik werpen op Kasteel Spelderholt. Genoeg te zien dus!

Hoe kwam de verkiezing tot stand?

Voor de verkiezing waren drie wandelroutes genomineerd die in de periode september 2019 t/m augustus 2020 nieuw op de website waren verschenen. Van september tot eind maart zijn twaalf medewerkers van De Mooiste Routes op pad gegaan om de routes te jureren. Zij beoordeelden de routes op punten als rust en schoonheid, variatie en bijzonderheden die je bij blijven. De wandeling Bruggelen kwam overtuigend als winnaar uit de bus.

Over de routemaker
Routemaker Henk Kreeft heeft al meer dan 40 routes gemaakt voor mooisteroutes.nl. De meeste daarvan zijn op de Veluwe. Henk zegt daarover "Ik heb een voorkeur voor routes waarbij je het idee kunt krijgen dat je in een uitgestrekt ongerept gebied loopt. En dat is op de Veluwe op veel plaatsen mogelijk."

Ontdek deze route
Ga eropuit en ontdek deze schitterende tocht. Ben je geen abonnee? Geen probleem! Je kunt de route bestellen voor €2,50. Ga naar de route en klik op 'koop deze route'. Na betaling heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Volg ons
Geïnteresseerd in De Mooiste Routes? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.
Je kunt ons ook volgen op Facebook en/of Twitter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

word abonnee!

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!
Ik word abonnee
Of: koop deze route voor € 2,50.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"