Ooijcombi

fietsroute - 27 km

Deze fietsroute door het Rivierenland loopt door de Ooijpolder, langs het fraaie kerkje van Persingen, langs de Waal en door het Waaldorp Kekerdom, en door Duitsland langs de dorpjes Niel en Zyfflich weer terug naar Beek.

Praktische informatie

U kunt uw auto in Beek parkeren naast Hotel 't Spijker op hun terrein of ga tegenover het hotel omhoog en parkeer bij de kerk.

Hotel 't Spijker is alle dagen geopend.
Hotel Restaurant Huiskamercafé Oortjeshekken is dagelijks geopend van 8.30 uur - 23.00 uur. Van 1 november tot 1 maart is Oortjeshekken op ma en di gesloten.
De Zeelandsche Hof, Camping De Ooijpolder is geopend van april t/m september; za en zo 12 - 18 uur ma t/m vr 14 - 18 uur.

Kinderen kunnen zich onderweg uitleven op trampolines.

Startpunt Ooijcombi

Hotel 't Spijker
Rijksstraatweg 191
6573 CP Beek-Ubbergen

coördinaten: N51.82860 E5.92588
Met dank aan de routemaker(s) Joost Verbeek en aan de controleur(s) Marianne Persoon.

4 reacties

8 juli 2023   

foto
Reactie
Mooie route!
Door Ellen

14 mei 2023   

foto
Reactie
Mooie afwisselende route met als hoogtepunt de Ooijpolder. Ook dit keer een bijzondere expositie in het kerkje van Persingen.
Door Marianne

19 augustus 2017   

foto
Reactie
Mooie en afwisselende route langs stuwwal, door rivierenlandschap en polders en door kleine, vaak prachtige dorpjes. In het kerkje van Persingen een verrassende expositie bezocht. Al met al een route die zeer de moeite waard is.
Door Marijke

3 oktober 2015   

foto
Reactie
Genoten van deze prachtige tocht. Het kerkje in Persingen bezichtigd, met expositie van 2 kunstenaars. Een kijkje bij de Bisonbaai is echt de moeite waard. Veel vogels gezien. Ook de dijk langs de Waal met weidse blik is schitterend. Leuke tocht!
Door Jan en Willy ter Haar

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"