Brook en Twickel

mindervalidenroute - 15 km

Brook en Twickel is een gevarieerde tocht bij Delden. U ontdekt een afwisselend landschap dat bestaat uit zacht glooiende akkers en weilanden, bossen en eeuwenoude eiken, heidevelden en vennen. Daartussen slingeren beken en houtwallen. Onderweg komt u langs kasteel Twickel, waar u in de landgoedwinkel terecht kunt voor diverse streekproducten.

Praktische informatie

Echte hindernissen zijn er niet, maar enkele fietspaden met losse steentjes maken de tocht wat zwaarder dan normaal. Ook is er een paar maal een overgang van (hard) zand tussen twee paden of een pad en een weg.

De horeca bij het startpunt, 't Hoogspel, is op maandag gesloten. In Delden vindt u diverse horecavoorzieningen.

Startpunt Brook en Twickel

Café Restaurant 't Hoogspel
Bornsestraat 1
7495 VL Ambt Delden

coördinaten: N52.26921 E6.70866
Met dank aan de routemaker(s) Igno van Heijst en aan de controleur(s) Anton van Duin.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"