Beesdachtig Lingeland

mindervalidenroute - 10 km of 16 km

Beesdachtig Lingeland is een zachtaardige route. Vanuit Beesd rijdt u over verharde weggetjes door het fraaie en vaak schaduwrijke landschap ten noorden van de Linge. In voorjaar en zomer zijn de polderweggetjes en de dijk een lust voor het oog. Halverwege is er een gerieflijke horecagelegenheid in Tricht.

Praktische informatie

Parkeren bij 't Voorhuys zelf is niet mogelijk. De parkeerplaats op het Dorpsplein, op 100m afstand van het café, bereikt u door de borden Centrum te volgen. Rij vanaf Dorpsplein naar de kerk met de spitse toren. Op de hoek van de Kerkstraat, tegenover de kerk, vindt u cafetaria en café 't Voorhuys.

Startpunt Beesdachtig Lingeland

Café ’t Voorhuys
Voorstraat 20
4153 AL Beesd

coördinaten: N51.88492 E5.19632
Met dank aan de routemaker(s) Foeke Jan Reitsma.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"