Landgoed De Utrecht

mindervalidenroute - 25 km

Tijdens deze route kunt u genieten van het prachtige, gevarieerde natuurgebied Landgoed Utrecht. Neem uw kijker en/of fototoestel mee. De fauna en flora zijn prachtig en kunnen mooie plaatjes opleveren.
Ook brengt de tocht u naar een typisch Brabantse dorpje met gezellige terrasjes. De terugtocht gaat weer door het natuurgebied en u zult opnieuw versteld staan van de grote verscheidenheid aan vogels.

Praktische informatie

Let op:
1. Er zijn twee keer hekjes die geopend moeten worden, dan rijdt u in een sluisje en moet het hekje aan de andere kant open om door te kunnen rijden. Daarna moet dat hekje weer dicht. Door het kleine sluisje is het niet mogelijk een aanhangwagen gekoppeld te laten.

2. Het begin van het rolstoelpad is smal, maar breed gemaaid.

Startpunt Landgoed De Utrecht

De Huyskamer
Lage Mierdseweg 3
5085 NC Esbeek

coördinaten: N51.45130 E5.14115
Met dank aan de routemaker(s) Igno van Heijst en aan de controleur(s) Patrick van Kempen.

1 reactie

28 juni 2019   

foto
Reactie
Wat een prachtige route! Met veel dank voor Igno van Heijst en Ellen van Riel.
Een prima rolstoelroute! De enorme waterpartijen rondom de Flaestoren waren een grote verrassing. We hadden mooi weer en hebben intens genoten!
Door Ria van den Born

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"