Paardenmelkroute

mindervalidenroute - 26 km

Paardenmelkroute is een prachtige rondtocht in 't Brabantse boerenland dat door de omarmende singels, met daartussen de grazende koeien, paarden en schapen, een besloten karakter heeft. U ontdekt oude en gerenoveerde (land)huizen en oorlogsmonumenten en u stuurt langs diverse Brabantse boerderijen, waarvan een aantal u een kijkje achter de schermen gunt. Een bezoek aan de paardenmelkerij (dagelijks gratis voor geïnteresseerden open, zondag rustdag) is zeker de moeite waard.

Praktische informatie

In het tweede deel van de tocht zijn twee korte verharde zandpaden opgenomen - elk circa 150m lang - die in natte periode of na gebruik door tractoren wat minder makkelijk begaanbaar kunnen zijn.

Langs de kant van de weg is volop parkeerruimte waar u makkelijk kunt in- en uitstappen. Bij het startpunt is geen horeca, onderweg in het dorpje Mill wel. Honden mogen aangelijnd mee, maar zij mogen niet de paardenmelkerij in.

Startpunt Paardenmelkroute

Parkeerplaats Reek
Dennenlaan (t/o huisnummer 5)
5375 KV Reek

coördinaten: N51.73603 E5.68064
Met dank aan de routemaker(s) Igno van Heijst en aan de controleur(s) Rob van der Meer.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

Word Abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes! Gedetailleerde routebeschrijvingen, topografische kaarten en gpx-files.

Ik word abonnee!

Bestel een losse route

Heb je geen abonnement maar wil je wel op pad met deze route? Klik op de knop 'koop deze route'. Na betaling van € 2,50 heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Op pad met je smartphone

Je kunt onze routes ook volgen met je smartphone als gps. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Wil je hier meer over weten?  Lees hier verder.


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"