Wandelroute van het Jaar 2016

In 2016 werd Beautiful Bergen door De Mooiste Routes uitgeroepen tot Wandelroute van het Jaar. Deze tocht van 18 km voert je door het schitterende duinlandschap tussen Bergen en Bergen aan Zee, een waar paradijs voor de natuurliefhebber en een aanrader in elk jaargetijde. Een zeer gevarieerde wandeling, met bos, heide, duinmeertjes, hoge duintoppen en natuurlijk strand en zee. Onderweg kun je de uitkijktoren beklimmen van het sfeervolle landhuis Huize Glory.

De mogelijkheid om deze route gratis te downloaden is inmiddels vervallen.
Geïnteresseerd in De Mooiste Routes? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief. Of neem een abonnement. Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!
Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Zuider Achterveld - BB - WH.jpg

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

wIE ZIJN WIJ?

In 2014 stopte de website On Track. Honderden prachtige wandel-, fiets- en kanoroutes leken verloren te gaan. Routemakers sloegen de handen ineen en richten een nieuwe website op: De Mooiste Routes. Meer weten? Lees hier verder!

word abonnee!

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!

 

Ik word abonnee


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"