Wandelroute van het Jaar 2017

In 2017 werd Variatie in het Dal door De Mooiste Routes uitgeroepen tot Wandelroute van het Jaar. Deze tocht van 15 km voert je vanaf station Schin op Geul langs de meanderende Geul en door het rustige Gerendal in Zuid-Limburg. Je komt langs mooie plekken als De Molen van Otten, de Orchideeëntuin en Kasteel Schaloen. En vanzelfsprekend kun je tijdens deze wandeling door het Heuvelland ook genieten van fraaie vergezichten.

Ontdek deze route
De mogelijkheid om de routebeschrijving van deze wandelroute gratis te downloaden is inmiddels vervallen. Maar dat is geen probleem! Je kunt de route bestellen voor €2,50. Ga naar de route en klik op 'koop deze route'. Na betaling heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Geniet van De Mooiste Routes
Geïnteresseerd in De Mooiste Routes? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief. Of neem een abonnement. Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!
Je kunt ons ook volgen op Facebook en/of Twitter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

wIE ZIJN WIJ?

In 2014 stopte de website On Track. Honderden prachtige wandel-, fiets- en kanoroutes leken verloren te gaan. Routemakers sloegen de handen ineen en richten een nieuwe website op: De Mooiste Routes. Meer weten? Lees hier verder!

word abonnee!

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!

 

Ik word abonnee


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"