Wandelroute van het Jaar 2019

De Mooiste Routes heeft Ridders, Nonnen en Draken uitgeroepen tot Wandelroute van het Jaar 2019. Deze wandeling in de omgeving van Lage Vuursche (UT) voert door het bos van de ridders, over het land van de nonnen en langs het kasteel van de draken. De route slingert door de afwisselende bossen, en ook langs heideveldjes, natuurakkertjes, landgoederen en weidse open natuurgebieden. Heerlijk gevarieerd dus! In de zomer kom je door een dichte begroeiing van varens; in het najaar zie je talloze paddenstoelen.

Ontdek deze route
Ga eropuit en ontdek deze schitterende tocht. Ben je geen abonnee? Geen probleem! Je kunt de route bestellen voor €2,50. Ga naar de route en klik op 'koop deze route'. Na betaling heb je direct toegang tot de route en kun je op pad!

Volg ons
Geïnteresseerd in De Mooiste Routes? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief.
Je kunt ons ook volgen op Facebook en/of Twitter.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

wIE ZIJN WIJ?

De Mooiste Routes is een club met zo'n 150 enthousiaste routemakers en controleurs die met veel passie routes maken en onderhouden in Nederland. Meer weten? Lees hier verder!

word abonnee!

Als abonnee heb je voor € 13,50 een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland. En voor slechts € 24,50 heb je al een tweejarig abonnement!

 

Ik word abonnee


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"