Wandelroutes bij Eibergen

Ga wandelen bij Eibergen! De Tweemolenroute voert je vanaf de prachtige Mallumse Molen langs de Berkel en over landweggetjes naar landgoed Het Lankheet. Daar vind je bossen en verspreid liggende heideveldjes. In waterpark Het Lankheet kun je iets te weten komen over waterzuivering met behulp van riet.
Ongeveer halverwege kom je bij de Oostendorper Watermolen, een dubbele watermolen aan de Buurserbeek. Via de Mallumse Es keer je terug naar Eibergen. Strijk na afloop van de wandeling nog even neer bij het sfeervolle Muldershuis.
Liever korter wandelen in dit gebied? Kies dan de wandelroute Riet kieke.

Naar het Needse AchterVeld

Het Needse Achterveld is een klein natuurgebied ten noorden van Neede. Het bestaat uit heide en bosjes. Op de natte heide groeit wilde gagel, op de droge hei staan jeneverbessen. Onze wandelroute start aan de rand van dit natuurgebied, maar eerst loop je via de Buurserbeek naar een ander klein natuurgebied: 't Vleer. Hier ligt een bijzondere waterplas: het oude zwembad van Neede. Nu staat het vol met waterplanten. In het Gedenkbos - met meer dan 400 bomen van de meest uiteenlopende soorten - kun je pauzeren op een van de bankjes of in het prieel.

Wandelroute   Plaats   KM
Needse Achterveld   Rietmolen   11
Riet kieke   Haaksbergen   8/12
Tweemolenroute   Eibergen   20
Zwillbrocker Venn   Vreden   7

Ga ook eens wandelen bij Haaksbergen

Geen keuze kunnen maken? Ga dan naar de routepagina. Daar vind je ook wandelingen bij Haaksbergen. En mooie fietsroutes!

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"