Weekendje Fietsen Zuid-Beveland en Walcheren

Zuid-Beveland verkennen op de fiets is een aanrader! Het is heerlijk toeren door deze rustige omgeving met af en toe een dorpje, maar ook Goes, een stad met een historisch centrum. Fietsen over de dijken langs de Westerschelde en de Oosterschelde en daar tussenin door het open polderlandschap. Meer naar het zuiden, in de Zak van Zuid-Beveland, zie je veel boomgaarden.
Ten noorden van Zuid-Beveland, op Walcheren, is het wat drukker en kom je onder andere door Middelburg, Vlissingen, Veere en natuurlijk door een aantal badplaatsen.

water, sluizen, havens, dijken en historie

Voor dit weekendje, of midweek, is er keuze uit vier fietstochten. Niet zoveel, maar genoeg om goede indruk van dit deel van Zeeland te krijgen. Langs de oevers van de Westerschelde en de Oosterschelde heb je een fantastisch uitzicht over het water. Met de Rand van Walcheren dan heb je minstens een dag nodig om te genieten van alles wat je tegenkomt.
In het lijstje hieronder vind je de fietstochten.

Verblijven op zuid-beveland of walcheren

De startpunten van de tochten liggen wat uit elkaar. Dus het is prettig als je met de fiets achterop de auto naar een startpunt kunt rijden. Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden, zoek op de vele sites een mooie plek uit.

Fietsroute   Plaats   KM
Kiek de Westerschelde   Nisse   34/50
Oh, oh, Oosterschelde!   Kattendijke   37/58
Rondom Goes   's Gravenpolder   51/59
Rand van Walcheren   Middelburg   65

Ga voor meer routes in Zeeland naar de routepagina.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

word abonnee!

Voor slechts € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland!

Ik word abonnee


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"