De Mooiste van Peter

Routemaker Peter Werkhoven hoort bij de 'hofleveranciers' van De Mooiste Routes; hij heeft al 34 wandelingen op zijn naam staan en ook een fietsroute. Stuk voor stuk prachtige tochten. Maar wie is nou die man achter al die routes? Hieronder vertelt Peter het een en ander over zichzelf.

Maak kennis met Peter
"In 2007 werd de wandeling Veluwe Woestijnen wandeling van het jaar. Het was de eerste route die ik voor toen nog On Track maakte. Er volgden er nog aardig wat meer en er staan er nog wat aan te komen. Kies daar maar eens de tien mooiste uit. Ik vind ze natuurlijk allemaal mooi.
Ik wandel zelf ook graag, bij voorkeur met een wandelgroepje en ik organiseer dan ook regelmatig wandelpools voor DMR om mijn woonomgeving, de Zuidwest-Veluwe te laten zien. Heel plezierig om in zo’n mooie omgeving te mogen wonen.
Ik publiceer artikeltjes over wandelen en mijn wandelbelevingen in het platform 50plusser.nl dat ruim 60.000 abonnees heeft.
Wij, mijn vrouw en ik, zijn graag actief bezig. We organiseren al weer ruim 20 jaar actieve vakanties voor ons kampeercontactgroepje 'Vrienden Actief Kamperen En Recreëren' (VAKER)."

De mooiste
Hieronder kun je zien welke van zijn wandelroutes Peter zelf de mooiste vindt. Je kunt de routes natuurlijk op je eigen houtje lopen, maar wandel ook eens met Peter mee! Je vindt hem regelmatig op de poolagenda. Schrijf je eens in en ga gezellig mee.

Routenaam   Plaats   PR   KM
Spiedvogel   Ede   GD   9
Kort en Krachtig   Krachtighuizen   GD   9/14/17
Wijngaard en Beekdal   Wageningen   GD   10/13
Veluwe Woestijnen   Otterlo   GD   13/18
Zandvloed   Kootwijk   GD   14/18
Vijverbergen   Oosterbeek   GD   15/17
Goan in 't Zaand (lijn)   Wekerom   GD   17
Weg van Wombaarg   Woudenberg   UT   17
Konijnenheuvel   Kootwijk   GD   18
Op de Vlakte (lijn)   Otterlo   GD   19

Geen keuze kunnen maken? Kijk verder op de routepagina.

Gelieve opnieuw in te loggen.

Beste
Vanwege verbeteringen in veiligheid dient u opnieuw in te loggen om de website volledig te kunnen gebruiken.

je bent ingelogd als:

word abonnee!

Voor maar € 13,50 heb je een jaar lang toegang tot De Mooiste Routes van Nederland!

Ik word abonnee


een moment geduld...

je bent niet ingelogd

Om de aanvullende informatie voor routes te kunnen bekijken, moet je eerst ingelogd zijn, of een geldig abonnement hebben voor toegang tot deze route.

Wil je abonnee worden? Klik dan op "meer informatie"